Operaţiune spectaculoasă de salvare a unui piton care înghiţise un prosop de plajă | FOTO, VIDEO

  • Monty, un piton de 18 ani, a fost adus la o clinică veterinară din Sydney, Australia, după ce a înghiţit un prosop de plajă de mari dimensiuni.
  • Veterinarii au reuşit să extragă cu succes prosopul din stomacul şarpelui, operaţiune care i-a salvat viaţa.
  • Monty se simte bine în prezent şi şi-a regăsit apetitul.
2116 afișări
Imaginea articolului Operaţiune spectaculoasă de salvare a unui piton care înghiţise un prosop de plajă | FOTO, VIDEO

Operaţiune spectaculoasă de salvare a unui piton care înghiţise un prosop de plajă | VIDEO

Monty, un exemplar de piton diamant, în vârstă de 18 ani, a fost adus de stăpânul său la o clinică veterinară din Sydney, pentru că înghiţise un prosop de plajă de mari dimensiuni.

„Şarpele a mâncat prosopul voluntar şi nu a mai făcut aşa ceva până acum”, a spus un purtător de cuvânt al Small Animal Special Hospital din Sydney, clinica veterinară unde a fost tratat Monty, pentru Mashable.

„Proprietarul (Daniel) a adus-o pe Monty în ziua următoare celei în care a mâncat prosopul”, a mai explicat acesta.

Pentru a extrage prosopul - procedură care i-a salvat viaţa lui Monty - veterinarii au folosit o serie de radiografii, pentru a localiza corpul străin, un endoscop flexibil, pentru a vedea prosopul, şi o doză sănătoasă de anestezic.

„Monty s-a recuperat bine şi apetitul i-a revenit la normal”, a mai spus putătorul de cuvânt. 

Galerie foto: Capturi din timpul operaţiunii de salvare a şarpelui

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici