Oppenheimer conduce în topul nominalizărilor pentru premiile Oscar din acest an

Oppenheimer conduce în topul nominalizărilor pentru premiile Oscar din acest an. Nominalizări importante are şi rivala Barbie.

225 afișări
Imaginea articolului Oppenheimer conduce în topul nominalizărilor pentru premiile Oscar din acest an

Oppenheimer conduce în topul nominalizărilor pentru premiile Oscar din acest an

Epopeea lui Christopher Nolan, care explorează povestea adevărată a primei bombe atomice, candidează la 13 premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun regizor şi cel mai bun film, în timp ce filmul Gretei Gerwig despre Barbie are opt nominalizări, inclusiv pentru cel mai bun film, conform Sky News.

Cele două filme opuse au stârnit fenomenul Barbenheimer atunci când au fost lansate, în aceeaşi zi, în iulie anul trecut, mulţi spectatori vizionându-le pe amândouă în aceeaşi zi.

Deşi ambele au avut un succes uriaş, Barbie a fost cea care a câştigat bătălia în box office, reuşind să aducă încasări de peste 1 miliard de dolari.

În altă ordine de idei, "Killers Of The Flower Moon", "Poor Things", "Anatomy Of A Fall" şi "Maestro" se numără printre filmele candidate la premiul pentru cel mai bun film, în timp ce Emma Stone, Robert De Niro, Ryan Gosling şi Emily Blunt se numără printre cele preselectate pentru premiile de interpretare.

Marii nominalizaţi:

Oppenheimer - 13
Poor Things - 11
Killers Of The Flower Moon - 10
Barbie - 8
Maestro - 7.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici