Oprah, urmărită de peste un milion de internauţi pe Twitter

Celebra vedetă americană de televiziune Oprah s-a alăturat CNN şi lui Ashton Kutcher în clubul exclusivist al utilizatorilor de Twitter urmăriţi de peste un milion de persoane, potrivit presei britanice.

17 afișări
Imaginea articolului Oprah, urmărită de peste un milion de internauţi pe Twitter

Oprah, urmărită de peste un milion de internauţi pe Twitter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oprah a trecut de pragul de un milion de persoane care îi urmăresc mesajele în cadrul serviciului de microblogging Twitter, joi, la 28 de zile după ce şi-a creat un cont în cadrul reţelei şi deşi a postat, în medie, un mesaj pe zi.

În comunitatea Twitter, unde statusurile afişate de celebrităţi sunt mai importante decât conţinuturile cuprinzătoare, mesajele postate de Oprah au inclus fie comentarii banale legate de vreme, fie informaţii exclusive din spatele scenei popularei ei emisiuni.

Astfel, prin intermediul Twitter, Oprah a relatat despre prima sa întâlnire cu Stella McCartney. "Am întâlnit-o pe Stella McCartney pentru prima oară. Îmi plac creaţiile ei. Ea îmi place însă şi mai mult", scria vedeta TV pe Twitter.

"Am făcut o oră de exerciţii fizice. Acum voi citi ziarele de duminică şi voi mânca una sau două îngheţate!", este un alt mesaj publicat de Oprah.

Oprah a folosit serviciul şi pentru a discuta cu prietenii de pe Twitter, cum ar fi Hugh Jackman şi Shaquille O'Neal.

Astfel, într-un comentariu făcut vizavi de Hugh Jackman, al cărui alter ego pe Twitter este "RealHughJackman", Oprah spune "Număr orele. Vrei să luăm cina în seara dinainte? Acelaşi loc? Sau preferi o plimbare?". În ceea ce-l priveşte pe Shaquille O'Neal (THE_REAL_SHAQ), Oprah îi spune "mulţumesc că îmi eşti prieten pe Twitter. E super".

Oprah urmăreşte 11 utilizatori de Twitter, majoritatea urmăriţi la rândul lor de circa un milion de internauţi, între care actorul de comedie Jimmy Fallon, vedetele de televiziune Ellen DeGeneres şi Larry King şi actorul Ashton Kutcher.

Kutcher, cunoscut pentru show-ul său tv de farse "Punk'd", s-a întrecut cu CNN pentru a fi primul utilizator de Twitter urmărit de peste un milion de internauţi, luna trecută. Kutcher a depăşit pragul de un milion de "Followers" cu 30 de minute înaintea CNN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici