Oprah Winfrey, agasată de un fan care pretinde că este "fiul ei secret" - VIDEO

Celebra prezentatoare Oprah Winfrey a fost protagonista unui incident mai puţin obişnuit, miercuri, în momentul în care părăsea un studio din New York, unde a participat la emisiunea lui Stephen Colbert, "The Late Show", informează Daily Mail.

318 afișări
Imaginea articolului Oprah Winfrey, agasată de un fan care pretinde că este "fiul ei secret" - VIDEO

INCIDENT bizar. Oprah Winfrey a fost agasată de un "fiu secret" la ieşirea dintr-un show TV (Imagine: dailymail.co.uk)

Sursa citată menţionează că Oprah Winfrey a fost agasată de un bărbat care pretinde a fi "fiul ei secret".

Potrivit martorilor, la ieşirea din studio, Oprah l-a recunoscut pe Mitchell şi chiar a pus mâna pe pieptul lui, în mod familiar, un gest pe care îl face în mod frecvent cu fanii săi. Starul de televiziune i-a luat numărul de telefon explicându-i că nu poate discuta pe moment cu el, dar că îl va contacta ulterior, relatează Daily Mail.

Calvin Mitchell, care este şofer de camion, susţine că Oprah a vrut să îl adopte, când el avea 11 ani, dar n-a continuat acest demers deoarece n-a vrut să îl despartă de fraţi.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a mărturisit că în copilărie Oprah Winfrey s-a interesat de soarta sa plătindu-i şcolarizarea la două şcoli. Faptul că de la prima a fost dat afară, iar pe a doua a abandonat-o el, ar fi dus, potrivit propriilor declaraţii, la ruptura dintre ei.

"Eram tânăr, am luat o decizie proastă şi Oprah nu m-a iertat. Simt că ceea ce a făcut a fost greşit ", a declarat Calvin, care spune că după ce a fost "abandonat" de Oprah a încercat chiar să se sinucidă.

Potrivit National Enquirer, Mitchell a urmărit-o pe Oprah Winfrey deoarece a dorit să reia legătura cu ea după "despărţirea" de 20 de ani şi să o întrebe de ce l-a "abandonat". 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici