Oprah Winfrey, dată în judecată de un profesor de fizică nucleară

Oprah Winfrey a fost dată în judecată de un profesor de fizică nucleară, care o acuză pe renumita realizatoare de televiziune că, prin construirea unui gard pe o proprietate achiziţionată de curând, i-a privat pe localnici de accesul la drumurile publice.

106 afișări
Imaginea articolului Oprah Winfrey, dată în judecată de un profesor de fizică nucleară

Oprah Winfrey (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Charles D. Goodman, în vârstă de 86 de ani, a deschis acest proces la Tribunalul din San Miguel County şi spune că, din cauza gardului construit pe proprietatea pe care Oprah Winfrey a cumpărat-o, recent, în apropiere de Telluride, în sud-vestul statului Colorado, rezidenţii nu mai au acces la drumurile publice, potrivit femalefirst.co.uk.

Oprah Winfrey, în vârstă de 60 de ani, a cumpărat această proprietate de 26,5 hectare în Mountain Village - deţinută în trecut de Oficiul Silvic din Statele Unite - cu suma de 10,8 milioane de dolari, în martie 2014.

De atunci, spune Charles D. Goodman, compania vedetei hollywoodiene a ignorat clauzele Oficiului Silvic potrivit cărora accesul la drumurile publice trebuie respectat în toate contractele ce vizează tranzacţiile de terenuri. Reclamantul spune că, în prezent, atât familia sa, cât şi alţi localnici nu mai au acces la un drum public, deşi s-au bucurat de acest privilegiu în ultimii 30 de ani.

"Nu-mi pasă că Oprah este vecinul nostru, însă, dacă ne va tăia accesul la drum, nu voi considera că aceasta este o situaţie acceptabilă", a declarat Goodman pentru The Denver Post.

Într-un interviu pentru TMZ.com, el a adăugat: "Nu am nicio obiecţie ca Oprah să îşi construiască o casă. Însă nu-mi place ideea ca accesul meu spre un drum public să fie blocat de o poartă şi nişte garduri".

Un avocat al vedetei americane - care deţine alte proprietăţi de lux şi în California, New Jersey, Chicago, Florida, Hawaii şi Antigua - a dat publicităţii un comunicat de presă în care afirmă că speră ca acest conflict să se rezolve pe cale amiabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici