Oprah Winfrey, pe primul loc în topul vecinilor de zbor preferaţi

Majoritatea pasagerilor care călătoresc cu avionul în interes de afaceri ar prefera să o aibă ca vecină de zbor pe Oprah Winfrey, starul televiziunii americane, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de o companie de studii de piaţă, informează Reuters.

2 afișări
Imaginea articolului Oprah Winfrey, pe primul loc în topul vecinilor de zbor preferaţi

Oprah Winfrey, pe primul loc în topul vecinilor de zbor preferaţi

La studiu au participat 1.000 de persoane care au fost rugate să indice partenerul ideal de zbor.

24% dintre respondenţi au indicat că ar prefera ca în timpul călătoriei cu avionul să stea lângă populara realizatoare de talk show-uri şi mogulul media Oprah Winfrey, 23% îl preferă pe cofondatorul Microsoft, Bill Gates, în timp ce 22% o preferă pe actriţa Angelina Jolie.

14% dintre participanţii la sondaj ar dori să stea alături de candidatul democrat la alegerile prezidenţiale americane, Hillary Clinton, iar 13% l-ar prefera pe preşedintele american George W. Bush.

Printre alţi vecini ideali din timpul unei călătorii s-au mai numărat suveranul pontif, Dalai Lama şi candidatul la alegerile prezidenţiale americane, Barack Obama.

47% dintre respondenţi au declarat că nu suportă vecinii de zbor care vorbesc mult, în timp ce 75% dintre aceştia au declarat că cea mai mare neplăcere a călătoriei cu avionul este anularea cursei cu câteva minute înainte de îmbarcare, iar 61% s-au arătat deranjaţi de copiii care ţipă.

Printre plăcerile călătoriilor de afaceri se numără vizitarea locurilor interesante (70%), schimbarea de ritm (60%), cunoaşterea unor persoane noi (51%), timpul petrecut singur (35%), faptul că nu este nevoie să-ţi faci patul (27%) şi lipsa responsabilităţilor familiale (15%).




Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici