Organizatorii show-ului Rolling Stones îşi cer scuze pentru insuficienţa băuturilor la concert

Compania Events, organizatorul concertului Rolling Stones la Bucureşti, îşi cere scuze pentru "distribuirea ineficientă" a băuturilor alcoolice şi răcoritoare la stadionul Lia Manoliu, în urma numeroaselor critici primite din partea spectatorilor.

1 afișare
Imaginea articolului Organizatorii show-ului Rolling Stones îşi cer scuze pentru insuficienţa băuturilor la concert

Organizatorii show-ului Rolling Stones îşi cer scuze pentru insuficienţa băuturilor la concert

"Deoarece Events nu are în obiectul de activitate comercializarea băuturilor alcoolice şi răcoritoare, compania a acordat prin contract acest drept mai multor firme de profil, cărora le-a furnizat informaţiile pentru calcularea necesarului corect de băuturi: numarul de persoane aşteptate la concert (60.000) şi durata evenimentului, incluzând intervalul de la deschiderea porţilor pentru permiterea accesului pe stadion până la ieşirea tuturor din stadion", spun reprezentanţii companiei într-un comunicat remis MEDIAFAX.

"Respectând normele Uniunii Europene în vigoare, Events nu a acordat nici o exclusivitate în procesul de selecţie al furnizorilor de băuturi alcoolice şi răcoritoare, optând să aleagă pentru acest eveniment companii şi mărci reprezentative", adaugă organizatorii.

Mulţi spectatori s-au plâns de proasta organizare a concertului de marţi seara, criticând în special faptul că, pe o vreme caniculară, pe stadion se aflau doar câteva corturi care vindeau răcoritoare şi bere, acestea nereuşind să facă faţă cererii.

Pe stadionul Lia Manoliu au existat 12 puncte mici pentru comercializarea băuturilor alcoolice şi răcoritoare, plasate pe inelul de sus al stadionului, şi două puncte mari în zona Gazon B, potrivit organizatorilor. Aceştia susţin că amplasamentul lor a fost determinat de considerente de ordin logistic: necesitatea păstrării căilor de acces pentru situaţiile de urgenţă şi necesitatea includerii în planul final a unui număr crescut de elemente suplimentare. Organizatorii mai spun că managementul trupei Rolling Stones a solicitat în mod special ca toate punctele de vânzare din interiorul stadionului să fie amplasate în gazonul B, în spatele turnului tehnic, pentru a asigura o vizibilitate perfectă tuturor spectatorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici