Orgie cu 5 prostituate la care a participat preşedintele FIA

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA), Max Mosley, a participat, vineri, la o orgie cu cinci prostituate, pentru care a plătit 2.500 de lire sterline, informează publicaţia News of the World, care prezintă şi imagini cu cei şase.

161 afișări
Imaginea articolului Orgie cu 5 prostituate la care a participat preşedintele FIA

Max Mosley a participat la o orgie cu 5 prostituate

Max Mosley, care este fiul unui fost lider fascist, Oswald Mosley, a fost filmat participând la o orgie "în stil nazist". Potrivit News of the World, el poate fi văzut într-o "cameră de tortură", primind şi dând ordine în limba germană, dar şi lovind tinerele şi fiind lovit cu biciul până sângerează. Unele tinere poartă uniforme naziste, iar altele sunt îmbrăcate ca şi cum ar fi prizoniere într-un lagăr de concentrare.

În filmul de cinci ore, Mosley, în vârstă de 67 de ani, este mai întâi în rolul comandantului lagărului, iar apoi în rolul unui prizonier. Mosley s-a întâlnit cu cele cinci prostituate, vineri, la prânz, într-un apartament din Londra, aflat în apropierea reşedinţei sale.

Luna trecută, Max Mosley a criticat rasismul din sport, după ce britanicul Lewis Hamilton a fost victima scandărilor rasiste în Spania.

Max Mosley este căsătorit din 1960, cu Jean, care l-a dus la prima lui cursă de automobilism. În 2005, Mosley, care are doi fii, Alexander (37 de ani) şi Patrick (35 de ani), a fost făcut cavaler al Legiunii de Onoare în Franţa, pentru serviciile aduse automobilismului. În anii '70, a devenit consilierul juridic al Formula One Constructors Association, iar în 1993 a fost ales în funcţia de preşedinte al FIA.

Mosley are o reşedinţă la Monte Carlo şi o casă în valoare de 3 milioane de lire sterline la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici