Orlando Bloom este imaginea noului parfum Hugo Boss în Europa

Actorul britanic Orlando Bloom a devenit imaginea pentru Europa a noului parfum creat de brandul Hugo Boss, informează contactmusic.com.

57 afișări
Imaginea articolului Orlando Bloom este imaginea noului parfum Hugo Boss în Europa

Orlando Bloom este imaginea noului parfum Hugo Boss în Europa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul britanic a devenit imaginea parfumului Boss Orange pentru Europa, declarând că s-a identificat imediat cu acest produs cosmetic.

"Este un brand cu care mă identific imediat, pentru ca implică relaxare, o calitate spontană cu care mă asociez", a declarat Orlando Bloom.

Actriţa britanică Sienna Miller este imaginea în Europa a noului parfum Hugo Boss pentru femei.

Orlando Bloom este cunoscut pentru rolul Will Turner din franciza de succes "Piraţii din Caraibe". El a apărut, de asemenea, în altă franciză de succes - trilogia "Stăpânul Inelelor" -, în care a interpretat rolul elfului Legolas. Bloom a mai jucat în "Elicopter la pământ/ Black Hawk Down" (2001), "Troia" (2004) şi "Regatul Cerului/ Kingdom of Heaven" (2004).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici