OSCAR 2012: Show Cirque du Soleil şi păpuşile Muppets printre prezentatori

Compania Cirque du Soleil va da o reprezentaţie specială la gala de decernare a premiilor Oscar de pe 26 februarie, în timp ce vedetele Muppets Kermit şi Miss Piggy vor înmâna unul dintre trofee în cadrul evenimentului.

315 afișări
Imaginea articolului OSCAR 2012: Show Cirque du Soleil şi păpuşile Muppets printre prezentatori

OSCAR 2012: Show Cirque du Soleil şi păpuşile Muppets printre prezentatori (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Acesta va fi cea de-a cincea apariţie a păpuşilor Muppets la gala Oscar. Filmul "The Muppets" este nominalizat în acest an la premiile Academiei americane la categoria cel mai bun cântec, cu piesa "Man or Muppet", potrivit cinemablend.com.

Broscoiul Kermit şi Miss Piggy se alătură astfel suitei de prezentatori deja anunţaţi ai galei: actriţa Tina Fey, a cărei prezenţă a fost confirmată recent, Halle Berry, Rose Byrne, Bradley Cooper, Tom Cruise, Penelope Cruz, Cameron Diaz, Tom Hanks, Angelina Jolie, Milla Jovovich, Ellie Kemper, Jennifer Lopez, Melissa McCarthy, Wendy McLendon-Covey, Chris Rock, Maya Rudolph, Ben Stiller, Emma Stone şi Kristen Wiig.

Organizatorii au mai anunţat şi un show Cirque du Soleil la gala din acest an, pregătit special pentru eveniment şi care va fi prezentat doar cu această ocazie, cu o distribuţie de peste 50 de artişti. Reprezentaţia va fi acompaniată de muzică creată de Danny Elfman, compozitor multinominalizat la Oscar, care semnează de altfel şi coloana sonoră a producţiei Cirque du Soleil "IRIS, A Journey through the World of Cinema", show-ul permanent al companiei canadiene la Kodak Theatre din Los Angeles, unde are loc şi gala Oscarurilor.

Cirque du Soleil prezintă pentru a doua oară un spectacol la gala premiilor Academiei americane, unde au mai fost prezenţi şi în 2002.

Cea de-a 84-a gală a premiilor Oscar va avea loc pe 26 februarie, la Kodak Theatre din Los Angeles. Gazda evenimentului va fi, pentru a noua oară, actorul Billy Crystal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici