OSCAR 2018 | Actori celebri care nu au câştigat niciodată celebra statueta aurie

Un avantaj şi în acelaşi timp un mare dezavantaj al Cetăţii Filmului, este faptul că produce foarte mulţi actori buni. Unii sunt apreciaţi şi onoraţi cu premii, însă mulţi - precum cei 14 de mai jos, din păcate, deşi au fost nominalizaţi la Oscar, nu au primit nici până acum o statuetă aurie.

2656 afișări
Imaginea articolului OSCAR 2018 | Actori celebri care nu au câştigat niciodată celebra statueta aurie

Nominalizările la Oscar înseamnă un adevărat proces, pentru ca în final să ajungă minim cinci nume să participe la "marea noapte".

Academia de Film din America înseamnă în jur de 6000 mii de oameni, iar fiecare votează categoria din care face parte: actorii votează actori, regizorii votează regizori şi toată lumea votează "cel mai bun film".

Apoi, un detaliu fascinant pentru timpurile moderne, voturile se numără manual, acest proces ajungând chiar şi la aproape 2000 de ore. Sortarea voturilor durează de obicei o săptămână, iar echipa care duce la bun sfârşit această sarcină este formată din cel puţin 10 oameni.

14 celebrităţi care au fost nominalizate la Oscar, dar nu au câştigat

John Williams- compozitorul stă în spatele unor producţii populare care au făcut istorie în industria cinematografică, printre acestea numărându-se E.T., Jaws, Indiana Jones şi seriile Star Wars. Williams a fost nominalizat pentru premiul Oscar de 51 de ori, având 46 de pierderi. În 2018 primeşte cea de-a 51 nominalizare pentru Star Wars: The Last Jedi.

Ralph Fiennes - Cunoscut pentru roluri precum cel din seria "Harry Potter" sau "Schindler's List" - un film care a trecut testul timpului, actorul care anul acesta schimbă prefixul şi face 50 de ani, a fost nominalizat la Premiile Oscar de două ori, însă nu a câştigat niciodată. Serios, talentat şi prezent în roluri versatile, Ralph Fiennes merită să primească o statuetă aurie, însa din păcate anul acesta nu este nominalizat.

Sigourney Weaver - Actriţa în vârstă de 62 de ani, cunoscută pentru filme oarecum "ciudate" precum seria "Alien" sau chiar "Avatar", Sigourney Weaver a fost nominalizată de trei ori la Oscar, însă nu a avut noroc până acum. Nu crezi că merită?

Cary Grant - Actorul care a frânt multe inimi din cauza rolurilor sale comice precum "An Affair to Remember" sau "To catch a thief", a fost nominalizat de doua ori la Oscar şi chiar dacă a decedat în 1986, nici pentru întreaga carieră nu a fost onorat post-mortem.

 

Citeşte continuarea pe One.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici