Video Ovi: Sunt gata să pariez că vom câştiga concursul Eurovision

Ovi (Ovidiu Cernăuţeanu), care va reprezenta România la Eurovision, anul acesta, alături de Paula Seling, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că este gata să parieze că vor câştiga celebra competiţie muzicală.

22 afișări

Paula Seling şi Ovi au câştigat finala selecţiei naţionale Eurovision, piesa lor "Playing With Fire" urmând să reprezinte România la Eurovision Song Contest 2010, care va avea loc la Oslo, Norvegia, la sfârşitul lunii mai.

Finala concursului Eurovision 2010 se va desfăşura pe 29 mai. Potrivit site-ului oficial al Eurovision, România va intra în concurs în cea de-a doua semifinală, care va avea loc pe 27 mai, acest lucru fiind decis în urma unei trageri la sorţi desfăşurate la Oslo. Prima semifinală va avea loc pe 25 mai, iar România va concura în cea de-a doua semifinală alături de Elveţia, Lituania, Georgia, Turcia, Irlanda, Slovenia, Suedia, Ucraina, Olanda, Bulgaria, Croaţia, Danemarca, Azerbaidjan, Cipru, Israel şi Armenia.

Despre spectacolul de la Oslo, cei doi au spus că va fi unul cu totul special. Nelipsit de pe scenă va fi deja celebrul pian dublu, care, potrivit artiştilor, are un look îmbunătăţit. Show-ul celor doi va fi acompaniat de efecte pirotehnice. Despre ţinuta sa de la Oslo, Paula Seling nu a spus decât că este asigurată de aceeaşi companie, Inedit, din Satu Mare, care îi semnează de mai mult timp costumele de scenă. La Oslo, cei doi vor fi invitaţi şi la două emisiuni de televiziune foarte populare în Norvegia, înainte de spectacolul lor.

Ovi şi Paula Seling au avut şi un mini-turneu, în mai multe ţări, pentru a-şi promova piesa. Astfel, Paula Seling a descris experienţa din Republica Moldova ca fiind "un tur de forţă", cu interviuri şi apariţii la diferite emisiuni TV. Artista a mai mărturisit că la Bruxelles a avut o oră şi 15 minute de autografe, completată fiind de Ovi, care şi-a amintit cum au cântat "Playing with Fire" împreună cu petrecăreţii dintr-un club londonez.

Paula Seling şi Ovi susţin, sâmbătă, un concert la Sala Radio din Capitală, alături de artişti precum Nicola, Dan Teodorescu, Direcţia 5, K 1 şi Felicia Filip, Ducu Bertzi, Cornelia şi Lupu Rednic şi Mircea Rusu Band.

Sub genericul "Oslo, venim!", Radio România organizează concertul de susţinere a reprezentanţilor României la Eurovision 2010, care va avea loc sâmbătă, începând cu ora 21.00, la Sala Radio.

Evenimentul va fi transmis în direct de TVR 1, TVR Internaţional şi Radio România Internaţional.

Cele două semifinale şi finala Eurovision de la Oslo vor fi difuzate de TVR şi TVR HD. Potrivit reprezentanţilor televiziunii publice, românii stabiliţi în străinătate care doresc să voteze trebuie să sune la numărul de telefon afişat de televiziunile publice din ţara în care sunt stabiliţi şi nu la numerele prezentate pe TVR Internaţional.

Anul trecut, România a fost reprezentată în competiţie de Elena Gheorghe, care a participat cu piesa "The Balkan Girls", ce s-a clasat pe locul al 19-lea în concurs. Câştigătorul ediţiei din 2009 a concursului a fost reprezentantul Norvegiei, Alexander Rybak, cu piesa "Fairytale".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici