Video Owen Wilson a cerut să i se respecte intimitatea

Actorul Owen Wilson a cerut presei să-i respecte intimitatea după ce au fost publicate informaţii potrivit cărora la sfârşitul săptămânii trecute acesta a fost internat în spital după o tentativă de sinucidere, informează bbc.co.uk.

3 afișări

Wilson a emis un comunicat în care cere să fie lăsat "să se trateze în linişte": "Cer în mod respectuos presei să-mi permită să mă tratez în linişte în timpul acestei perioade dificile prin care trec".

Un purtător de cuvânt din partea centrului medical Cedars-Sinai din Los Angeles a declarat că Wilson, în vârstă de 38 de ani, "se simte bine".

Motivele pentru care actorul a fost internat în spital nu au fost făcute publice.

Potrivit presei locale, Wilson a fost transportat la spital după ce şi-a tăiat venele de la mâna stângă şi a luat o cantitate mare de pastile.

Poliţia din Santa Monica a confirmat, luni, doar că actorul a fost internat în spital. "Duminică, 26 august 2007, la ora 12.10 PM, ofiţerii de la departamentul de poliţie din Santa Monica au răspuns unui apel pentru asistenţă medicală venit de la departamentul de pompieri din Santa Monica", se indică în comunicatul emis de poliţie. "Persoana a fost transportată la un spital din oraş unde, în prezent, urmează un tratament medical", se adaugă în acelaşi comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici