P. Diddy, invitat special în sitcomul american "It's Always Sunny In Philadelphia"

Rapperul american P. Diddy va apărea în calitate de invitat special în sitcomul de comedie "It's Always Sunny In Philadelphia".

122 afișări
Imaginea articolului P. Diddy, invitat special în sitcomul american "It's Always Sunny In Philadelphia"

P. Diddy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit publicaţiei The Hollywood Reporter, muzicianul american va începe filmările pentru acest sitcom, luni, săptămâna viitoare. Deocamdată nu au fost dezvăluite identitatea personajului pe care îl va interpreta P. Diddy şi nici numărul de episoade în care va apărea, informează site-ul revistei New Musical Express.

"It's Always Sunny In Philadelphia" a avut premiera în 2005 şi prezintă aventurile prin care trec câţiva prieteni, egoişti, egocentrici şi destul de leneşi, care încearcă să menţină pe linia de plutire un bar irlandez din oraşul Philadelphia. Sitcomul, în a cărui distribuţie se regăseşte şi celebrul Danny DeVito, va reveni pe micile ecrane nord-americane cu cel de-al optulea sezon pe postul de televiziune prin cablu FX.

Sitcomul, care abordează subiecte controversate precum avortul, rasismul, regimul armelor de foc, discriminarea sexuală, religia, drepturile homosexualilor şi chiar hărţuirea sexuală, a devenit de-a lungul anilor un serial cult în Statele Unite.

Folosindu-se de numele său real Sean Combs, rapperul P. Diddy a avut câteva roluri notabile în ultimii ani. El a interpretat un mogul din industria muzicală în filmul "Get Him To The Greek" (2010) în care a jucat alături de Russell Brad şi Jonah Hill, şi a apărut în calitate de invitat special în serialele de televiziune "CSI: Miami" şi "Hawaii Five-O".

Următorul său rol va fi acela dintr-un thriller poliţist intitulat "Shoedog", în care îi va avea ca parteneri de afiş pe Heather Graham şi Kris Kristofferson.

Rapperul american P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy. Cel mai recent album al său, "Last Train To Paris", a fost lansat în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici