P. Diddy regretă că nu a continuat relaţia cu Cameron Diaz

Rapperul american P. Diddy regretă că nu a continuat relaţia cu actriţa Cameron Diaz, pe care o consideră "cea mai sexy fată din lume", informează contactmusic.com.

355 afișări
Imaginea articolului P. Diddy regretă că nu a continuat relaţia cu Cameron Diaz

P. Diddy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei americane, P. Diddy şi Cameron Diaz ar fi avut o relaţie între 2008 şi 2012, iar rapperul, ajuns între timp la vârsta de 45 de ani, şi-ar fi dorit ca acea relaţie să continue.

O sursă citată de tabloidul Us Weekly a spus că l-a auzit pe rapper spunând că actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 42 de ani, este "cea mai sexy fată din lume".

Aceeaşi sursă a adăugat: "El se afla la un prânz organizat de prieteni, iar subiectul discuţiei era relaţia dintre Cameron Diaz şi actualul ei iubit, Benji Madden. «Dacă aş putea să dau timpul înapoi, lucrurile ar sta altfel acum!» a spus el".

Cei doi artişti s-au cunoscut la gala de decernare a premiilor Oscar din 2008 şi de atunci au fost fotografiaţi împreună de mai multe ori în anii care au urmat, deşi agenţii lor de presă au negat întotdeauna că P. Diddy şi Cameron Diaz ar avea o relaţie.

O diferenţă notabilă dintre cei doi este atitudinea fiecăruia faţă de familie. P. Diddy are cinci copii din relaţii diferite, iar Cameron Diaz a declarat într-un interviu acordat la începutul acestui an pentru revista Esquire că decizia ei de a nu a avea copii i-a făcut viaţa mai uşoară.

Niciunul dintre cei doi artişti nu este căsătorit.

P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy. În 2014, el a ocupat prima poziţie în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/ hip-hop din lume, cu avere estimată la 700 de milioane de dolari.

Cameron Diaz, născută în 1972, a jucat mai ales în comedii romantice, precum pelicula cu mare succes la public "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie". Cameron Diaz a mai putut fi văzută în filmele "Viaţă pentru sora mea", "Cutia" şi în comedia "Knight and Day", în care joacă alături de Tom Cruise, precum şi în "Profă rea, dar buuună/ Bad Teacher" (2011). Unul dintre cele mai recente filme în care a jucat este comedia "The Other Woman/ Cealaltă femeie", regizată de Nick Cassavetes, alături de Leslie Mann şi Kate Upton, care a avut premiera în România pe 9 mai. De asemenea, filmul "Sex Tape", regizat de Jake Kasdan, din distribuţia căruia fac parte actorii Cameron Diaz şi Jason Segel, a avut premiera în cinematografele din România în iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici