P. Diddy şi-a schimbat din nou numele de scenă. Vezi care este noul nume - VIDEO

Rapperul american P. Diddy a anunţat că şi-a schimbat numele de scenă şi se va numi Swag, timp de o săptămână, pentru a sărbători însănătoşirea sa după o boală care l-a ţinut la pat timp de şapte zile.

726 afișări
Imaginea articolului P. Diddy şi-a schimbat din nou numele de scenă. Vezi care este noul nume - VIDEO

P. Diddy şi-a schimbat din nou numele de scenă. Vezi care este noul nume (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

P. Diddy a făcut acest anunţ prin intermediul unui mesaj video postat pe site-ul YouTube, informează nme.com.

"Am fost bolnav timp de o săptămână şi am avut multe lucruri la care să mă gândesc atunci când zăceam sub pătură, aproape mort şi cu febră mare. Însă nu am murit, sunt în viaţă. Aşadar, am decis să îmi schimb numele pentru o săptămână, pentru a sărbători însănătoşirea mea", a declarat P. Diddy.

"Nu voi mai folosi numele Puff, Puffy, Puff Daddy, P. Diddy, Diddy, King Combs - doar pentru această săptămână - şi veţi putea să îmi spuneţi Swag", a adăugat muzicianul american.

Rapperul a creat şi un cont pe Twitter pentru a populariza noul lui nume de scenă (Twitter.com/iamswag).

Swag, al cărui nume real este Sean Combs, a ajuns un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy. În 2010, el a ocupat poziţia a doua în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/ hip-hop din lume, cu o avere estimată la peste 346 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici