(P) Ghidul HeinekenR pentru o întâlnire perfectă

Poate nu o să-ţi vină să crezi, dar întâlnirea perfectă poate începe chiar în bucătăria unui restaurant. Seara va continua uşor mistic dacă îi arăţi unui magician faimos că eşti mai bun decât el. Iar dacă, în final, îţi inviţi partenera la cel mai antrenant dans pe care l-a încercat vreodată, o să o cucereşti cu siguranţă.

120 afișări
Imaginea articolului (P) Ghidul HeinekenR pentru o întâlnire perfectă

(P) Ghidul HeinekenR pentru o întâlnire perfectă

Dacă toate lucrurile astea îţi sună uşor nebuneşti, urmăreşte "The Date", cea mai noua reclamă HeinekenR. Vei vedea că inspiraţia de moment şi atitudinea încrezatoare fac diferenţa dintre o întâlnire obişnuită şi una legendară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici