(P) Prietenul care te ajută să te organizezi şi să te informezi: Noul Chromebook de la HP - GALERIE FOTO

Eşti mereu pe fugă şi ai în minte zeci de lucruri de rezolvat. Nu te descurci fără internet, trebuie să răspunzi acum la e-mailuri, să vorbeşti cu cei mici pe chat sau să stai la pândă pentru reducerile la pantofii preferaţi. Ai nevoie de un device mult mai practic decât smartphone-ul sau laptopul personal. În plus, trebuie să ai totul organizat, rapid, uşor de share-uit. Şi, toate acestea, cât mai repede.

4953 afișări
Imaginea articolului (P) Prietenul care te ajută să te organizezi şi să te informezi: Noul Chromebook de la HP - GALERIE FOTO

HP Chromebook, device-ul care răspunde perfect nevoilor tale (P) - GALERIE FOTO

HP Chromebook este fix ceea ce îţi trebuie: laptopul Google care permite acces rapid rapid, simplu si securizat la toate activitatile online si la documentele organizate in Google Cloud si care are un pret foarte accesibil, fiind potrivit pentru toata familia.

Accesul la Chromebook se realizează prin contul de Gmail. Pentru o mai mare mobilitate, documentele şi aplicaţiile sunt salvate automat în cloud-ul Google Drive de fiecare dată când computerul este conectat la internet şi pot fi accesate de pe orice alt laptop Chromebook, alt computer care foloseşte browser-ul Google Chrome sau de pe smartphone-uri şi tablete. HP Chromebook vine la pachet cu 100 GB spaţiu de stocare în Google Drive gratuit în primii doi ani, având posibilitatea de a cumpăra spaţiu suplimentar, plus 60 de zile acces gratuit la toată muzica din Google Play Music.  

Device-ul este extrem de subţire şi de uşor – cântăreşte doar 1.28 kg, se deschide în numai 10 secunde, este ultra-portabil şi util oriunde ai nevoie, avand in acelasi timp un design elegant si o baterie care te ţine peste 8 ore şi funcţionează extrem de simplu. Ba mai mult, poţi edita documente sau e-mailuri chiar şi când nu ai conexiune la internet. HP Chromebook este dotat cu un ecran cu diagonala de 11,6 inci HD si este ideal pentru urmărit seriale, videoclipuri sau pentru accesarea retelelor de socializare.

Cei mici ţi-l vor fura si ei  să se uite la filme, să se joace, să asculte muzică sau să stea pe chat cu colegii lor. Cu numeroasele aplicaţii pe care le pot găsi în Google Store, nu îi vei mai putea dezlipi de noul Chromebook HP.

Părinţii tăi îl pot folosi pentru a sta la poveşti cu nepoţii lor plecaţi în vacanţă. Soţul tău ţi-l va împrumuta să mai editeze un document sau să verifice scorul echipei preferate de fotbal. Prietena ta ţi-l va cere ca să-şi încarce pozele pe intenet. Toată lumea va dori să-ţi împrumute Chromebook-ul pentru că este extrem de simplu de folosit şi de rapid.

Te scuteşte de grija instalării unui sistem de operare, de update-uri sau de antivirus. Totul se face automat şi nu eşti asaltată de tot felul de notificări. Ai totul de-a gata şi orice aplicaţie e mult mai simplu de folosit.

Poţi să asculţi muzică, să printezi, să vezi filme, să editezi fotografii sau videoclipuri cu nelimitate aplicaţii. Ai un infinit de posibilităţi şi totul se face mult mai simplu. E cel mai practic şi rapid device pentru toate nevoile tale, la un pret foarte accesibil. Un adevărat camarad de nădejde pentru geanta ta.

HHP Chromebook este disponibil exclusiv in magazinele Orange si pe orange.ro şi poate fi achiziţionat începând de la 99 de euro, preţ valabil împreună cu abonamentul Orange Net 24 incheiat pe o perioda de 2 ani. Abonamentul include 16 GB trafic de internet/lună, acces la viteze 4G+ de până la 300 Mbps pentru download în aria de acoperire, trafic de internet nelimitat în timpul nopţii prin Happy Night, 25 GB spaţiu de stocare în Orange Cloud, Orange Antivirus, precum şi trafic nelimitat pentru a urmări filmele, serialele, emisiunile şi canalele TV preferate prin Orange TV Go. Clienţii care aleg abonamentul Orange Net 24 pe 2 ani împreună cu HP Chromebook primesc gratuit orice modem din oferta Orange.

hp.ro/chromebooks 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici