Pălăria purtată de Matthew McConaughey în "Dallas Buyer's Club" a fost scoasă la licitaţie

Pălăria de cowboy pe care Matthew McConaughey a purtat-o în filmul "Dallas Buyer's Club", ce i-a adus un premiu Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, va fi vândută în cadrul unei licitaţii online, organizată de site-ul NateDSanders.com, din Los Angeles.

104 afișări
Imaginea articolului Pălăria purtată de Matthew McConaughey în "Dallas Buyer's Club" a fost scoasă la licitaţie

Matthew McConaughey (Imagine: captură video)

Actorul a purtat pălăria albă, marca Resistol, pentru rolul lui Ron Woodroof, un texan seropozitiv care a experimentat, pentru a se menţine în viaţă, mai toate tratamentele existente la jumătatea anilor '80. Filmul, inspirat dintr-o poveste reală, a fost regizat de Jean-Marc Vallée, conform femalefirst.com.

Pălăria are sub boruri autograful lui Matthew McConaughey, care a scris şi mesajul: "Trăieşte-ţi pur şi simplu viaţa/ Just Keep Living"'.

Preţul de pornire al licitaţiei online, care se va încheia pe 27 martie, este de 3.000 de dolari.

Pălăria albă, fabricată în Texas, va fi înmânată cumpărătorului cu un certificat de autenticitate eliberat de studiourile Universal Pictures.

Recent, celebra pălărie de fetru cafeniu, purtată de rapperul Pharrell Williams la gala premiilor Grammy, din 26 ianuarie, a fost vândută la licitaţie, în scopuri caritabile, cu suma de 44.100 de dolari.

Pălăria lui Pharrell Williams a fost achiziţionată de patronii lanţului de magazine Arby's, iar banii vor fi donaţi fundaţiei caritabile One Hand to Another.

Matthew McConaughey a devenit cunoscut în 1993, după rolul din comedia "Marea ameţeală/ Dazed and Confused", construindu-şi ulterior o carieră strălucitoare la Hollywood, cu filmele "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner", "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How To Lose A Guy In 10 Days", "Sahara" şi "Aurul nebunilor/ Fool's Gold". Actorul american a putut fi văzut în 2009 pe marile ecrane în comedia romantică "Fantomele fostelor iubite/ Ghost of Girlfriends Past" şi a jucat rolul principal în drama "The Lincoln Lawyer", care a avut premiera în 2011. În ultimii ani, actorul american s-a remarcat în filmele "The Paperboy" şi "Magic Mike", iar în prezent poate fi văzut pe marile ecrane în alte două pelicule apreciate de public şi de criticii de specialitate - "Dallas Buyers Club" şi "Lupul de pe Wall Street".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici