Pamela Anderson a pozat nud, la vârsta de 46 de ani, pentru revista franceză Purple

Actriţa Pamela Anderson a pozat nud, la vârsta de 46 de ani, pentru revista franceză Purple, şedinţa foto fiind realizată de fotograful american Sante d’Orazio.

646 afișări
Imaginea articolului Pamela Anderson a pozat nud, la vârsta de 46 de ani, pentru revista franceză Purple

Pamela Anderson (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Fotografiile pentru revista Purple au fost realizate la 25 de ani după ce Pamela Anderson a apărut pentru prima oară nud pe coperta revistei Playboy, informează huffingtonpost.com.

După ce au fost postate fotografiile, site-ul publicaţiei franceze Purple s-a blocat din cauza numărului mare de accesări.

Pamela Anderson nu este la prima colaborare cu Sante d’Orazio, acesta fotografiind sex-symbolul american în 2000, pe terasa unei reşedinţe din Hollywood Hills, Los Angeles. Fotografiile respective au fost publicate ulterior în volumul "Pamela Anderson: American Icon", apărut în 2005 la editura Schirmer/Mosel din Munchen.

De asemenea, actriţa canadiană, cunoscută mai cu seamă pentru rolul din serialul "Baywatch", va juca în adaptarea pentru marele ecran a romanului "Vernon God Little", de D.B.C. Pierre, recompensat în anul 2003 cu prestigiosul Man Booker Prize, ce va fi regizată de cineastul german Werner Herzog.

Pamela Anderson, în vârstă de 46 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Baywatch" şi "V.I.P.". Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce starleta canadiană a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici