Pamela Anderson a primit titlul de "contesă de Gigli" din partea unui prinţ cu origini controversate - FOTO

Pamela Anderson, fosta vedetă a serialului "Baywatch", a primit pentru acţiunile sale de protejare a vieţuitoarelor marine titlul de "contesă de Gigli" din partea autoproclamatului prinţ cu origini controversate Stefan al Muntenegrului, într-o ceremonie care a avut loc în oraşul Genova.

426 afișări
Imaginea articolului Pamela Anderson a primit titlul de "contesă de Gigli" din partea unui prinţ cu origini controversate - FOTO

Pamela Anderson (Imagine: Hepta)

Vedeta canadiană, în vârstă de 47 de ani, a confirmat această informaţie, publicând un mesaj pe contul de pe reţeaua Instagram al fundaţiei care îi poartă numele: "Santa Margherita, Italia. Contesa de Gigli", potrivit dailymail.co.uk.

Originile princiare ale lui Stefan Cernetic sunt controversate, însă el se descrie pe site-ul său în felul următor: "Capul familiei care a domnit peste Muntenegru, Albania şi Serbia din secolul al XV-lea până în a doua jumătate a secolului al XVIII-lea".

La acea ceremonie, organizată în Genova, sâmbătă, vedeta canadiană a purtat o rochie crem şi a îngenunchiat în faţa autoproclamatului prinţ, care i-a acordat titlul de contesă de Gigli, în timp ce atingea cu o spadă un umăr al actriţei.

Muntenegru nu mai este monarhie din anul 1918, iar Stefan Cernetic este considerat în anumite cercuri "un prinţ fals", ale cărui "presupuse legături cu familiile regale europene sunt obscure şi nu pot fi de încredere".

Pamela Anderson nu a părut afectată de această controversă şi a acceptat titlul nobiliar, care va putea fi transmis fiilor ei, Brandon, în vârstă de 18 ani, şi Dylan, în vârstă de 17 ani.

Starleta canadiană a dezvăluit cu această ocazie că va fi premiată şi de Italian Mediterranean Sea Life Association.

Pamela Anderson este de foarte mult timp o susţinătoare a mai multor organizaţii caritabile, a unor fundaţii ecologiste şi a unor asociaţii de protejare a animalelor sălbatice, precum People for the Ethical Treatment of Animals (PETA).

Pamela Anderson este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Salvamarii/ Baywatch" şi "V.I.P.". Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce a fost desemnată playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici