Pamela Anderson, din nou goală pe coperta Playboy, la 43 de ani

Pamela Anderson va apărea, la 43 de ani, pe coperta revistei Playboy - aceasta fiind a 11-a oară când pozează pentru celebra publicaţie -, într-o scenă care aduce un omagiu filmului "La Dolce Vita", informează contactmusic.com.

382 afișări
Imaginea articolului Pamela Anderson, din nou goală pe coperta Playboy, la 43 de ani

Pamela Anderson va apărea pentru a 11-a oară pe coperta Playboy, la 43 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedeta serialului "Baywatch" a pozat pentru prima dată pentru coperta Playboy în 1989 şi a fost Playmate al anului 1990. După 20 de ani, Pamela Anderson va fi din nou pe coperta Playboy, în numărul din ianuarie 2011, goală, într-un decor ce imaginează faimoasa scenă din Fontana di Trevi a Anitei Ekberg din filmul clasic "La Dolce Vita" (1960).

Pe pagina sa de Twitter, magnatul Playboy, Hugh Hefner, a scris că Pamela Anderson va apărea în revistă în piscină, aducând astfel un tribut filmului "La Dolce Vita", în care a jucat şi Marcello Mastroianni.

Pamela Anderson a pozat ultima dată pentru coperta Playboy în 2007.

Pamela Anderson este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Baywatch" şi "V.I.P.". De asemenea, Pamela Anderson este o înfocată susţinătoare a drepturilor animalelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici