Pamela Anderson, hărţuită în tren de un fan

Pamela Anderson, aflată în Marea Britanie, a coborât în stare de şoc, dar nevătămată, dintr-un tren în care a fost hărţuită de un fan, informează femalefirst.co.uk.

24 afișări
Imaginea articolului Pamela Anderson, hărţuită în tren de un fan

Pamela Anderson, hărţuită în tren de un fan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul star din "Baywatch" a fost urmărită pe peron de un tânăr, la staţia Liverpool Lime Street, după ce a participat la un tradiţional spectacol de pantomimă, în parc.

Bărbatul neidentificat a urmărit-o pe Anderson în tren, poliţia reuşind să îl îndepărteze, folosind spray paralizant.

Reprezentanţii poliţiei au fost forţaţi să folosească spray-ul deoarece omul a încercat să reziste arestului. "Bărbatul a devenit agresiv verbal cu personalul, când a fost rugat să arate biletul", se arată într-o declaraţie a Poliţiei de Transport britanice.

Pamela Anderson, care a jucat rolul geniului în spectacolul "Lampa lui Aladdin" la Empire Theatre din Liverpool, se întorcea la Londra cu trenul şi s-a declarat "şocată" de incident.

"O grămadă de poliţişti au sărit pe el şi l-au imobilizat cu spray, înainte să îi imobilizeze mâinile şi picioarele", a declarat o sursă, prezentă la incidentul care a avut loc în jurul orei 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici