PAMELA ANDERSON, într-o ipostază inedită: Greşeala care i-a adus eliminarea dintr-o emisiune concurs - FOTO, VIDEO

Starleta canadiană Pamela Anderson pare să fi devenit o obişnuită a emisiunilor de dans gen concurs. Duminică, fostul fotomodel şi vedetă Playboy a apărut în emisiunea Dancing on Ice, unde a patinat alături de partenerul ei, prezentatorul Matt Evers.

7499 afișări
Imaginea articolului PAMELA ANDERSON, într-o ipostază inedită: Greşeala care i-a adus eliminarea dintr-o emisiune concurs - FOTO, VIDEO

Pamela Anderson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul star din serialul "Baywatch" a avut dificultăţi în a-şi executa exerciţiul, fiind clar că experienţa ei pe gheaţă era destul de redusă, scrie Daily Mail.

În plus, Pamela Anderson a avut probleme legate de rochia pe care a îmbrăcat-o, care nu a putut să-i acopere sânii.

Din cauza acestor probleme, Pamela Anderson a fost eliminată din competiţie, după chiar prima seară.

"Îmi pare rău. A fost distractiv să pot învăţa să patinez mai bine. Îmi pare rău, Matt. M-am împiedicat, am căzut, iar sânii mi-au ieşit pe afară", a declarat actriţa după eliminare.

Pamela Anderson, în vârstă de 44 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Baywatch" şi "V.I.P.". Ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici