Pamela Anderson militează pentru legalizarea marijuanei

Fosta protagonistă a filmului "Baywatch", Pamela Anderson, i-a scris o scrisoare deschisă preşedintelui ales Barak Obama prin care încearcă să-l convingă să legalizeze marijuana, informează exposay.com

27 afișări
Imaginea articolului Pamela Anderson militează pentru legalizarea marijuanei

Pamela Anderson militează pentru legalizarea marijuanei

Potrivit sursei citate, Pamela crede că prin cultivarea marijuanei "salva copii" şi mediul înconjurător.

De asemenea, Anderson crede că oricine se face vinovat de molestarea copiilor şi de deţinere de materiale pornografice cu copii artrebui castraţi pentru crimele lor.

"Abuzul de orice fel este mai rău decât un proces. Copiii noştri au nevoie de mai multă protecţie. Trebuie să prevenim, nu să pedepsim", a spus Pamela Anderson.

Citeşte şi:

Marijuana, narcoticul preferat al şamanilor străvechi

Marijuana, benefică în stimularea memoriei

Marijuana are efecte psihotrope din ce în ce mai puternice

Automate pentru vânzarea legală de marijuana, în California

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici