Pamela Anderson s-a împăcat cu Tommy Lee

Actriţa Pamela Anderson şi cântăreţul rock Tommy Lee, care au divorţat în 1998, au decis să acorde relaţiei lor o nouă şansă, potrivit unui interviu pentru revista Rolling Stone.

88 afișări
Imaginea articolului Pamela Anderson s-a împăcat cu Tommy Lee

Pamela Anderson s-a împăcat cu Tommy Lee (Imagine: www.hollyscoop.com)

"Pamela şi copiii s-au mutat cu mine. Este minunat. Şi funcţionează. Poţi să-ţi dai seama de asta după chipurile copiilor - sunt fericiţi că suntem împreună, a declarat fostul toboşar al trupei de rock Motley Crue, informează news.aol.com.

"Am mai încercat lucrul acesta doar de 800 de ori - 801, să pornim", a adăugat acesta.

Pamela Anderson a fost căsătorită cu Tommy Lee din 1995 până în 1998. Anderson şi Lee au împreună doi fii, Dylan, în vârstă de 9 ani, şi Brandon, în vârstă de 11 ani. După divorţ, starul din "Baywatch" şi Lee au rămas foarte apropiaţi şi au fost surprinşi deseori în ipostaze intime.

De la divorţul de Lee, Anderson, în vârstă de 40 de ani, s-a mai căsătorit de două ori. În noiembrie 2006, actriţa canadiană s-a despărţit de cântăreţul Kid Rock, după un mariaj care a durat patru luni.

În martie, un judecător a anulat cea de-a treia ei căsătorie, cu Rick Salomon, fostul iubit al lui Paris Hilton, după cinci luni de la nuntă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici