Pamela Anderson şi-a dat în judecată un fost iubit. Vezi de ce

Pamela Anderson şi-a dat în judecată un fost iubit şi îi cere daune de 1 milion de dolari, actriţa declarând că acesta a încălcat termenii unui contract de promovare încheiat cu ea, informează contactmusic.com.

58 afișări
Imaginea articolului Pamela Anderson şi-a dat în judecată un fost iubit. Vezi de ce

Pamela Anderson şi-a dat în judecată un fost iubit. Vezi de ce (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe 7 februarie, Pamela Anderson i-a intentat proces fostului ei iubit, antreprenorul imobiliar Laurence Hallier, cu care a avut o relaţie în 2006.

Actriţa spune că a încheiat cu acesta un contract de promovare a proiectului său imobiliar Las Vegas Panorama Towers. În schimbul promovării, Anderson urma să primească un apartament pe care Hallier trebuia să-l construiască în Las Vegas pentru ea.

Anderson spune că acesta a fost de acord să-i plătească 1 milion de dolari despăgubiri dacă nu va construi apartamentul la timp.

Pamela Anderson, o înfocată susţinătoare a drepturilor animalelor, s-a implicat în numeroase campanii coordonate de PETA. Anderson, în vârstă de 43 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Baywatch" şi "V.I.P.". Ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy.

Anderson a vizitat România în luna septembrie a anului trecut, când a participat la o petrecere organizată la Palatul Snagov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici