Pamela Anderson străluceşte la 54 de ani graţie uleiului de cocos folosit în exces

  • Fostul salvamar Baywatch a împlinit vârsta de 54 pe 1 iulie, dar arată în continuare o formă fizică de invidiat.
  • Curios, spune că nu merge la sală, ci foloseşte mult uleiul de cocos, care o ajută la gătit, dar are şi rol de cremă de corp.
  • Mamă a doi copii şi cu cinci căsnicii la activ, Pamela Anderson s-a căsătorit în secret, în ianuarie 2020, cu Dan Hayhurst, garda ei de corp.
1268 afișări
Imaginea articolului Pamela Anderson străluceşte la 54 de ani graţie uleiului de cocos folosit în exces

Pamela Anderson străluceşte şi la 54 de ani graţie uleiului de cocos folosit în exces

Pamela Anderson este momentan angajată trup şi suflet în cruciadele pentru drepturile animalelor, urmând exemplul idolului său, Brigitte Bardot.

Vedeta se menţine în formă cu puţine exerciţii fizice. Doar în 2013, fostul salvamar Baywatch a fost văzut la New York, în timpul maratonului, la care a participat pentru a susţine una dintre cauzele în care crede şi pentru care s-a pregătit ca un adevărat atlet.

Dar de atunci, sportul mai degrabă a lipsit din viaţa sa de femeie-activistă şi mamă a doi copii.

Într-un interviu acordat acum câţiva ani, Pamela a recunoscut că face ocazional Pilates, dar se delectează cu plimbări lungi alături de câinii săi. În general, este foarte activă, dar nu merge la sală.

„Merg pe plajă şi îmi place sentimentul după o plimbare lungă. Întotdeauna mi-am mişcat corpul. Îmi place să dansez, am studiat baletul la Paris. Dar sunt mai degrabă flexibilă decât puternică”, a povestit Pamela.

Şi admite că a fost preocupată mai degrabă de capitolul alimentaţie sănătoasă. „Exerciţiul este util pentru ameliorarea stresului şi modelarea corpului, dar pierderea în greutate depinde în proporţie de 80% de alimente. Cred că totul depinde de a mânca sănătos, de a merge şi de a ieşi în aer curat”, este principiul vedetei.

Printre alimentele sale preferate se numără avocado, grapefruit, ţelină şi castraveţi, dar aleargă şi după fistic, pâine franceză, hummus şi cappuccino decofeinizat. Şi nu refuză un pahar sau două de vin roz.

La fel ca multe celebrităţi, precum Gwineth Paltrow, Pamela Anderson are ceva special pentru uleiul de cocos. Îl mănâncă şi îl foloseşte pentru piele şi pentru păr:

„Cred că este foarte bun pentru piele, pentru păr, pentru orice, din interior spre exterior. Folosesc ulei de cocos pentru gătit, dar şi la duş sau când sunt în cadă, astfel încât să se topească şi să îl pot folosi ca o cremă hidratantă”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici