Panică la nuntă: Momentul amuzant în care o fetiţa aleargă plângând în hohote spre altar - VIDEO

Nunta unui cuplu din Statele Unite s-a transformat într-o scenă de comedie pentru cei prezenţi şi într-una de groază pentru fetiţa care trebuia să poarte buchetul de flori, care şi-a abandonat datoria, începând să alerge pe culoarul bisericii în timp ce striga şi plângea în hohote, spre exasperarea băiatului care purta inelele mirilor.

845 afișări
Imaginea articolului Panică la nuntă: Momentul amuzant în care o fetiţa aleargă plângând în hohote spre altar - VIDEO

Criza fetiţei şi reacţiile invitaţilor la nuntă au făcut deja senzaţie pe internet, scrie Daily Mail, videoclipul, postat joi de America's Funniest Home Videos, strângând  peste 250.000 de vizualizări.

Personajul principal al clipului, fetiţa în rochie roz, este văzută alergând şi plângând în hohote pe culoarul bisericii, spre nedumerirea şi amuzamentul invitaţilor, dar şi spre exasperarea băiatului care poartă inelele, acesta acoperindu-şi faţa cu perna în timp ce merge în urma ei.

Când ajunge la capătul culoarului, fetiţa este luată în braţe de o femeie, care încearcă să îi tempereze criza.

Îmbrăcat într-un costum negru vizibil mai mare cu o măsură, băiatul, târându-şi pantalonii pe jos în timp ce păşeşte spre altar, îşi arată ruşinarea şi enervarea acoperindu-şi faţa cu perna pe care purta inelele pentru miri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici