Pantofi cu toc, din ciocolată, pentru Valentine's Day - VIDEO, FOTO

Americanca Andrea Pedraza, din Texas, maestru ciocolatier şi o mare iubitoare de pantofi, a îmbinat cele două pasiuni şi a modelat din ciocolată pantofi cu toc eleganţi, copii perfecte ale celor realizaţi de celebrul designer Christian Louboutin.

500 afișări
Imaginea articolului Pantofi cu toc, din ciocolată, pentru Valentine's Day - VIDEO, FOTO

Pantofi cu toc, din ciocolată, pentru Valentine's Day (Imagine: Daily Mail)

Florarii şi maeştrii ciocolatieri au lucrat din greu în ultima săptămână pentru a pune la punct ultimele detalii pentru Valentine's Day, care se sărbătoreşte joi.

Creaţiile decadente ale Andrei Pedraza sunt de departe insolite, artista folosind imprimeurile "animal" şi cele cu buline, dar şi glazură roşie şi alte ingrediente gourmet. Iar pentru o doză dublă de dulce, tocurile sunt umplute cu şi mai multă ciocolată, informează dailymail.co.uk.

Deşi se aşteaptă ca ineditele ei creaţii să fie deosebit de populare în rândul pasionatelor de modă, Andrea spune că principalii săi clienţi sunt bărbaţi.

Preţul unei perechi de pantofi din ciocolată este cuprins între 30 şi 55 de dolari, acesta crescând în cazul în care tocurile au umplutură din ciocolată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici