Paradă a maşinilor de epocă, în faţa Primăriei Sectorului 2 - GALERIE FOTO

Zece maşini de epocă, din care cea mai veche a fost construită în 1928, au fost expuse, sâmbătă, în faţa sediului Primăriei Sectorului 2, de unde au plecat într-o paradă pe străzile Capitalei, punctul final fiind baza de agrement din localitatea Belciugatele, judeţul Călăraşi.

460 afișări
Imaginea articolului Paradă a maşinilor de epocă, în faţa Primăriei Sectorului 2 - GALERIE FOTO

Paradă a maşinilor de epocă, în faţa Primăriei Sectorului 2 (Imagine: www.ps2.ro)

Cele zece maşini de epocă, din care cel mai vechi şi valoros exemplar de colecţie a fost construit în anul 1928, iar cel mai "tinerel" în anul 1948, au fost expuse, sâmbătă dimineaţă, în faţa sediului Primăriei Sectorului 2.

GALERIE FOTO

Bucureştenii au putut admira un Ford A din 1928, un Hanomag Rekord din 1936, un Wanderer W52 din 1937, o Skoda 1100 şi un Mercedes 170V, construite în 1938, un Fiat 1100 şi o Skoda 1100 din 1939, un Willys MB din 1943 şi două autovehicule Willys CJ din 1947 şi 1948.

În jurul orei 10.30, cele zece maşini de epocă au plecat într-o paradă pe străzile Capitalei, punctul final fiind baza de agrement de la Belciugatele.

Expoziţia şi parada maşinilor de epocă au fost organizate de Primăria Sectorului 2 şi Retromobil Club România, secţia de vehicule istorice antebelice.

"Evenimentul intitulat «Simfonia motoarelor» a reunit o serie din cele mai prestigioase mărci de autovehicule care au făcut istorie prin inovaţiile tehnice pe care le-au adoptat de-a lungul anilor pentru a face din călătoriile cu ele adevărate momente de plăcere şi satisfacţie, atât pentru conducătorii auto, cât mai ales pentru pasagerii lor", potrivit reprezentanţilor Primăriei Sectorului 2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici