Parada Baloanelor cu Aer Cald, singurul festival de gen din România, a ajuns la ediţia a şaptea

Peste 20 de echipaje din România, Ungaria, Serbia şi Cehia vor participa, la sfârşitul acestei săptămâni, la Câmpu Cetăţii (Mureş), la Parada Baloanelor cu Aer Cald, singurul festival internaţional de acest gen din România, care a ajuns la a şaptea ediţie.

1101 afișări
Imaginea articolului Parada Baloanelor cu Aer Cald, singurul festival de gen din România, a ajuns la ediţia a şaptea

Mureş: Echipaje din patru ţări la Parada Baloanelor cu Aer Cald, unică în România

Potrivit reprezentanţilor Asociaţiei Sportive "Nyarad", care organizează evenimentul în parteneriat cu Consiliul Judeţean Mureş, Parada Baloanelor cu Aer Cald va avea loc, de vineri până duminică, în localitatea Câmpu Cetăţii, din comuna mureşeană Eremitu, şi presupune şedinţe de zbor liber cu baloane, zbor cu deltaplane şi parapante cu motor, zbor liber cu baloane şi lift şi două concerte în aer liber.

Astfel, vineri seară sunt programate o şedinţă tehnică şi ceremonia de deschidere a celei de-a şaptea ediţii a paradei, iar sâmbătă şi duminică - noi şedinţe tehnice, zboruri libere, dar şi o "ceremonie de iniţiere" şi concerte.

La paradă vor participa peste 80 de persoane, adică peste 20 de echipaje din România, Ungaria, Serbia şi Cehia, a declarat Kadar Levente, reprezentantul Asociaţiei Sportive "Nyarad".

Potrivit acestuia, o călătorie de o oră cu balonul, la altitudine mică, va costa 300 de lei.

Parada Baloanelor cu Aer Cald este singurul festival internaţional de acest gen din România şi constituie, potrivit reprezentanţilor CJ Mureş, un eveniment inedit, care promovează adecvat imaginea judeţului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici