Paradisul blondelor. Un investitor construieşte în Maldive un complex deservit exclusiv de blonde: condiţiile de intrare

O societate din Lituania va deschide în Maldive un hotel deservit în exclusivitate de personal cu părul blond. Prin această măsura, hotelierii vor să schimbe percepţia potrivit căreia femeile blonde sunt naive şi mai puţin inteligente, informează The Huffington Post.

86 afișări
Imaginea articolului Paradisul blondelor. Un investitor construieşte în Maldive un complex deservit exclusiv de blonde: condiţiile de intrare

Paradisul blondelor. Un investitor construieşte în Maldive un complex deservit exclusiv de blonde: condiţiile de intrare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Compania Olialia (de la Oh-la-la ), deţinătoarea hotelului, promovează de mai mult timp blondele, venind de-a lungul vremii cu diferite iniţiative "revoluţionare": înfiinţarea unei formaţii pop de cântăreţe blonde, lansarea unei băuturi răcoritoare creată special pentru femeile cu părul deschis la culoare, dar şi crearea unui laptop destinat acestor persoane.

Potrivit dezvoltatorilor, jumătate din angajaţii viitorul complex hotelier din Maldive vor trebui să provină din rândul localnicilor. Deoarece aceştia au părul de culoare închisă, ei vor trebui convinşi să se vopsească blond.

Citeşte mai multe despre complexul deservit exclusiv de blonde pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici