Parc de distracţii în memoria lui Michael Jackson, în oraşul său natal

Un parc de distracţii va fi construit în memoria cântăreţului Michael Jackson - decedat pe 25 iunie anul trecut - în oraşul natal al artistului, Gary, din statul american Indiana, informează mirror.co.uk.

59 afișări
Imaginea articolului Parc de distracţii în memoria lui Michael Jackson, în oraşul său natal

Ferma Neverland, cu o suprafaţă de 1.050 de hectare, amplasată pe colinele din Los Olivos (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest parc tematic va fi însoţit şi de o replică perfectă a celebrei proprietăţi Neverland pe care Michael Jackson o deţinea în California.

Organizatorii speră să obţină profituri considerabile de pe urma imaginii regretatului "rege al muzicii pop", incluzând în acest proiect un teren de golf, un muzeu, un hotel cu 300 de camere şi un centru cultural.

Ei intenţionează să construiască şi un montagne russe care să-i poarte pe vizitatori în mijlocul unor decoruri inspirate din celebrul videoclip al piesei "Thriller".

Organizatorii proiectului au declarat că vor începe lucrările în acest an şi că data inaugurării parcului de distracţii va coincide cu una dintre datele speciale pentru Michael Jackson.

Jackson a achiziţionat în 1988 ferma Neverland, cu o suprafaţă de 1.050 de hectare, amplasată pe colinele din Los Olivos, la circa 150 de kilometri de Los Angeles. El a părăsit proprietatea 17 ani mai târziu, după ce a fost achitat în procesul de pedofilie care i-a fost intentat.

Publicaţiile americane scriu că ferma Neverland, pe teritoriul căreia se află două linii de trenuleţe şi o grădină zoologică, ar putea fi transformată de familia Jackson într-un muzeu dedicat regretatului star.

Ferma Neverland, cu o suprafaţă de 1.050 de hectare, amplasată pe colinele din Los Olivos

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente. De atunci, ancheta efectuată de poliţie şi de agenţii federali s-a concentrat asupra rolului avut de Conrad Murray, medicul personal al lui Jackson, care se afla lângă star în ultimele momente ale vieţii acestuia.

Săptămâna trecută, surse apropiate cazului au declarat pentru site-ul tmz.com că ancheta desfăşurată de poliţia din Los Angeles asupra morţii lui Michael Jackson a fost finalizată, iar concluziile vor ajunge la procuratură în câteva săptămâni, doctorul starului, Conrad Murray, riscând să fie pus sub acuzaţie pentru omucidere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici