Părinţii lui Beyonce vor divorţa

Tina Knowles, mama cântăreţei Beyonce, a depus actele oficiale prin care a cerut divorţul de Mathew Knowles, tatăl şi managerul artistei americane, punând astfel capăt unui mariaj care a durat 29 de ani, informează bbc.co.uk.

158 afișări
Imaginea articolului Părinţii lui Beyonce vor divorţa

Tina Knowles (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Decizia de a pune capăt căsniciei noastre a fost luată de comun acord. Vom rămâne prieteni, părinţi şi parteneri de afaceri", a declarat cuplul Knowles într-un comunicat. "Dacă cineva se aşteaptă la un scandal urât între noi, va fi foarte dezamăgit", adaugă ei.

Tina şi Mathew Knowles s-au căsătorit în anul 1980.

Cererea de divorţ a fost depusă la o lună după ce Mathew Knowles a fost implicat într-un proces de stabilire a paternităţii. Alexandra Wright a susţinut, în timpul acestui proces, că Mathew Knowles este tatăl viitorului ei copil.

În acelaşi comunicat, soţii Knowles au cerut presei să le "respecte intimitatea" în timp ce se ocupă de această chestiune.

Cuplul are două fiice - Beyonce, în vârstă de 27 de ani, şi Solange, în vârstă de 23 de ani.

Tina Knowles a lansat împreună cu Beyonce, în 2006, House of Dereon, o linie de articole vestimentare.

Ea a iniţiat procedura de divorţ pe 11 noiembrie, potrivit unor documente oficiale depuse la tribunalul din Harris County (Texas).

Beyonce, în vârstă de 27 de ani, care este căsătorită cu starul rap Jay-Z, se află într-un punct culminant al carierei sale. În ultimii patru ani, cântăreaţa, câştigătoare a şapte premii Grammy, a fost implicată şi în producţii cinematografice. În decembrie 2006 a fost lansat filmul "Dreamgirls", în care ea a jucat alături de actorii Eddie Murphy şi Jamie Foxx şi pentru care a obţinut o nominalizare la premiile Globul de Aur. În primăvara lui 2009 a fost lansat pe marile ecrane un nou film în care joacă Beyonce - "Obsessed".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici