Paris, fiica lui Michael Jackson, va juca într-un film

Paris Jackson, fiica în vârstă de 13 de ani a cântăreţului Michael Jackson, îşi va face debutul în cinematografie cu un rol într-un film care aparţine genului "fantasy", intitulat "Lundon's Bridge And The Three Keys".

460 afișări
Imaginea articolului Paris, fiica lui Michael Jackson, va juca într-un film

Paris Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit tabloidului britanic The Sun, Paris Jackson va interpreta rolul eroinei principale în acest film, care ar putea fi lansat pe marile ecrane în 2013, informează dailymail.co.uk.

Familia Jackson dorea ca Paris să împlinească mai întâi vârsta de 18 ani înainte de a-şi clădi o carieră, însă adolescenta în vârstă de 13 ani a fost foarte convingătoare.

Ea i-a spus bunicii sale, Katherine Jackson, în vârstă de 81 de ani - care este şi tutorele celor trei copii ai megastarului -, că filmul în care vrea să joace va transmite spectatorilor acel tip de mesaj care era atât de apreciat de tatăl ei, Michael Jackson.

"Iubirea puternică pe care personajul ei o poartă tatălui ei este o temă centrală a intrigii filmului", a declarat o sursă pentru The Sun.

Încasările obţinute vor fi donate pentru a finanţa sistemul public de învăţământ din Statele Unite ale Americii.

Filmul fantasy "Lundon's Bridge And The Three Keys" va fi realizat pe baza unei serii de volume scrise de Dennis H. Christen. O vrajă străveche transformă un delfin într-un om, un blestem preschimbă un adolescent într-o libelulă şi o regină meduză bună se preschimbă într-o zână rea. Iubirea faţă de familie şi credinţa în magie reprezintă temele centrale din această serie de romane.

Michael Jackson şi-a făcut testamentul în 2002 şi, potrivit documentului, copiii săi - Prince Michael, Paris Michael Katherine şi Prince Michael II - au moştenit 40% din averea sa, iar mama starului, Katherine Jackson, a primit tot 40% din avere. Celelalte 20 de procente au revenit unor fundaţii de caritate.

De fapt, de la moartea starului, figura mamei sale, Katherine Jackson, este nedespărţită de cei trei copii, a căror custodie a primit-o în august 2009, potrivit dorinţei exprimate de cântăreţ în ultimul său testament. Copiii lui Michael locuiesc în reşedinţa familiei Jackson din Encino, având astfel parte de un cămin tradiţional, complet diferit de mediul cu care i-a obişnuit tatăl lor, care îi plimba peste tot în lume - Las Vegas, Irlanda, California, Bahrein etc. - în reşedinţele sale provizorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici