Paris Hilton, concediată din cauza cântăreţei Mariah Carey

Paris Hilton, moştenitoarea imperiului hotelier Hilton, a fost concediată din cauza cântăreţei Mariah Carey, care nu a dorit să apară alături de ea într-un videoclip al prinţului Azim din Brunei, informează independent.co.uk.

34 afișări
Imaginea articolului Paris Hilton, concediată din cauza cântăreţei Mariah Carey

Paris Hilton, concediată din cauza cântăreţei Mariah Carey (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei britanice, Mariah Carey a fost furioasă atunci când a aflat că Paris Hilton a fost şi ea invitată să participe la filmările pentru un videoclip al prinţului Azim din Brunei şi i-a cerut acestuia să aleagă între ea şi moştenitoarea imperiului Hilton.

"Ori ea, ori eu. Nu voi apărea în videoclip alături de ea. Sunt o celebritate mai mare ca ea", ar fi declarat Mariah Carey.

Cântăreaţa americană în vârstă de 40 de ani urmează să apară în videoclipul ce va însoţi lansarea următorului single al prinţului Azim, în vârstă de 27 de ani.

Acest tânăr miliardar arab, fiul sultanului din Brunei, a dorit să sporească şansele la succes ale viitorului său material discrografic prin includerea ambelor celebrităţi americane în acel videoclip.

Însă, după ce Mariah Carey a formulat această pretenţie, nu a putut decât să o concedieze pe Paris Hilton, în vârstă de 28 de ani.

Prinţul Azim i-a promis divei americane că va asigura cu un avion privat transportul acesteia, care va fi însoţită de 14 membri din anturajul ei, de la New York la Londra.

Diva pop şi prinţul arab, care este al patrulea în ordinea succesiunii la tronul Bruneiului, sunt prieteni de mai mulţi ani. În 2006, el i-a oferit celebrei cântăreţe un colier şi o pereche de cercei asortaţi în valoare de 5,7 milioane de dolari, după un concert privat susţinut de cântăreaţa americană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici