Paternitatea lui Jude Law, confirmată de testul ADN

Jude Law este într-adevăr tatăl bebeluşului născut de actriţa americană Samantha Burke la sfârşitul lunii septembrie, potrivit rezultatelor testului de paternitate solicitat de actorul britanic, informează femalefirst.co.uk.

42 afișări
Imaginea articolului Paternitatea lui Jude Law, confirmată de testul ADN

Paternitatea lui Jude Law, confirmată de testul ADN (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul britanic Jude Law a devenit tată pentru a patra oară, după ce Samantha Burke, o tânără actriţă americană cu care a avut o relaţie de scurtă durată la începutul acestui an - în timpul filmărilor pentru "Sherlock Holmes", care au avut loc la New York -, a născut-o pe micuţa Sophia, pe 22 septembrie.

Law a declarat că va fi alături de Burke pentru a o ajuta să crească acest copil, dar nu voia să o vadă pe micuţa Sophia decât dacă testul ADN confirma faptul că el este tatăl acesteia.

Cotidianul britanic News of the World îşi informează cititorii că avocaţii celor două părţi negociază o viitoare întâlnire între Jude Law şi fiica sa.

Actorul britanic Jude Law a fost căsătorit cu actriţa Sadie Frost, în perioada 1997 - 2003, iar cei doi artişti au împreună trei copii, Rafferty, în vârstă de 12 ani, Iris - 8 ani şi Rudy - 7 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici