Patricia Arquette şi Thomas Jane divorţează

Patricia Arquette şi Thomas Jane s-au despărţit, cei doi actori anunţând, marţi, că au depus actele pentru divorţ, informează radaronline.com.

90 afișări
Imaginea articolului Patricia Arquette şi Thomas Jane divorţează

Patricia Arquette şi Thomas Jane divorţează (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aceasta este cea de-a doua despărţire a cuplului, iar agenţii de presă ai celor doi actori au confirmat pentru people.com faptul că Patricia Arquette şi Thomas Jane intenţionează să divorţeze cât se poate de repede.

Patricia Arquette are o relaţie cu Thomas Jane din anul 2001. Cei doi au împreună o fiică, născută în 2003, şi s-au căsătorit în 2006. Însă în ianuarie 2009, Patricia Arquette a depus actele pentru divorţ. Cei doi actori s-au împăcat după câteva luni şi au renunţat la ideea de a divorţa.

De această dată, însă, potrivit presei americane, divorţul este iminent, iar decizia celor doi actori este "amiabilă".

Născută într-o familie de actori - este sora Rosannei Arquette ("Marele albastru") şi a lui David Arquette ("Scream") -, Patricia Arquette este, de asemenea, cumnata actriţei Courtney Cox din serialul "Prietenii tăi/ Friends". Patricia Arquette a mai fost căsătorită cu actorul Nicolas Cage, între anii 1995 şi 2001, şi mai are un fiu în vârstă de 19 ani dintr-o relaţie anterioară.

Patricia Arquette a putut fi văzută în filme precum "Iubire adevărată/ True Romance", "Stigmata" şi "Ed Wood" şi este starul serialului TV "Mediumul/ Medium".

Thomas Jane, cunoscut din filme precum "Magnolia", "Eden" şi "Talismanul viselor", deţine rolul principal în serialul "Bine dotat/ Hung", produs şi difuzat de HBO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici