Patrick Swayze infirmă zvonurile privind propria moarte

Un post de radio din SUA a postat pe internet un mesaj prin care anunţa că actorul Patrick Swayze, bolnav de cancer pancreatic, a decedat, informaţie dezminţită de purtătorul de cuvânt al starului, care a declarat, marţi, că acesta se bucură de viaţă şi răspunde bine la tratamente.

33 afișări
Imaginea articolului Patrick Swayze infirmă zvonurile privind propria moarte

Patrick Swayze infirmă zvonurile privind propria moarte (Imagine: Mediafax Foto)

Zvonurile despre decesul actorului american Patrick Swayze sunt doar "informaţii nechibzuite", iar starul din "Dirty Dancing" este în viaţă şi răspunde bine la tratamentul pe care îl urmează, a declarat, marţi, purtătoarea de cuvânt a actorului.

O mare agitaţie s-a produs, marţi, în mediul online, după ce un post de radio din Florida (SUA) a expediat un mesaj pe reţeaua de socializare Twitter, în care indica faptul că Patrick Swayze, în vârstă de 56 de ani, a murit din cauza cancerului pancreatic de care suferea.

"Vă confirm prin această declaraţie că Patrick Swayze nu a murit în această dimineaţă, contrar unor afirmaţii nechibzuite difuzate de un post de radio din Jacksonville, Florida", a declarat Annett Wolf, purtătorul de cuvânt al starului american. "Patrick Swayze este în viaţă, se simte bine, se bucură de viaţă şi continuă să răspundă bine la tratamentul pe care îl urmează", a adăugat Wolf.

Postul de radio 97.9 KISS-FM din Jacksonville a trimis mesajul despre Patrick Swayze unui număr de 309 de utilizatori, după ce un raport medical despre starea de sănătate a starului a fost publicat pe un site. Acest raport s-a răspândit cu viteza fulgerului pe internet. Astfel, Patrick Swayze a fost recent unul dintre cele mai "fierbinţi" subiecte urmărite pe Twitter, potrivit reprezentanţilor acelui site.

Starul filmului "Dirty Dancing" a fost diagnosticat de medici, în ianuarie 2008, cu cancer pancreatic de tip patru, cea mai virulentă formă a acestei boli. În momentul în care a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, boala îi afectase deja şi ficatul. Medicii spun că cei mai mulţi dintre pacienţi trăiesc, în medie, maximum şase luni după ce sunt diagnosticaţi cu acest tip de cancer.

Actorul a urmat o formă agresivă de chimioterapie şi un tratament bazat pe un medicament experimental. El a uimit industria cinematografică şi de televiziune când a decis să înceapă filmările la serialul de televiziune "The Beast" în timp ce se afla sub tratament şi refuzând orice medicamente calmante.

Swayze a anunţat recent că îşi va scrie memoriile, ajutat de soţia lui, Lisa.

Patrick Swayze şi-a dobândit celebritatea cu rolul instructorului de dans din filmul "Dirty Dancing" (1987), care a inspirat multe musicaluri puse în scenă în Marea Britanie, Australia şi Canada. Swayze a jucat, de asemenea, alături de Demi Moore, în filmul "Ghost - Fantoma mea iubită" (1990).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici