Paul McCartney a cântat rap într-o campanie împotriva consumului zilnic de carne - VIDEO

Cântăreţul Paul McCartney a publicat pe internet un videoclip în care artistul britanic cântă muzică rap, în cadrul unei campanii ce a fost organizată pentru a-i încuraja pe oamenii din lumea întreagă să elimine carnea din alimentaţia lor cel puţin o zi pe săptămână.

130 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney a cântat rap într-o campanie împotriva consumului zilnic de carne - VIDEO

Paul McCartney a cântat rap într-o campanie împotriva consumului zilnic de carne

Fostul solist al trupei The Beatles a filmat alături de unii dintre prietenii lui celebri - actriţa Joanna Lumley, modelul Twiggy, cântăreaţa Sharleen Spiteri şi actorul Woody Harrelson - şi a înregistrat astfel un videoclip de promovare a campaniei "Meet-Free Mondays" ("Zilele de luni fără carne"), transmite contactmusic.com.

În acea înregistrare video, care a fost publicată pe site-ul YouTube, starul britanic a declarat: "Am nevoie de ajutorul vostru. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă conectaţi pe site-ul pledge.meatfreemondays şi să sprijiniţi ideea unor zile de luni lipsite de carne".

"Vă rog să faceţi acest lucru. Vom trimite toate aceste cereri către politicieni, iar ei vor trebui să ţină cont de ele", a adăugat Paul McCartney.

În acele imagini, starul britanic, în vârstă de 72 de ani, ţine un carton pe care apare scris textul "Meet-Free Monday" ("Ziua de luni fără carne") şi apoi începe să cânte, pocnind din degete şi bătând din palme, pe ritmuri rap, în timp ce repetă de mai multe ori numele campaniei.

Prezentatoarea de radio şi televiziune Fearne Cotton şi fiicele lui Paul McCartney, Stella şi Mary, apar şi ele în acest videoclip.

Peste 843.000 de persoane - inclusiv câteva celebrităţi, precum Gwyneth Paltrow, Mark Ruffalo, Kevin Spacey şi Ricky Gervais - au semnat deja petiţia.

Campania sprijinită de Paul McCartney a fost lansată cu doar câteva zile înainte de Summitul ONU despre climă, care va fi organizat marţi la New York.

Şefii de state se vor reuni la New York pentru prima dată după Summitul de la Copenhaga din 2009 pentru a discuta chestiunea încălzirii globale. Noul summit este organizat cu scopul de a impulsiona negocierile dintre state, care ar putea să se încheie cu un ambiţios tratat mondial în domeniul climei, în decembrie 2015.

Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr şi George Harrison au format trupa The Beatles, în anii 1960, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici