Paul McCartney îşi scoate la licitaţie o chitară, pentru a contribui la salvarea elefanţilor

Cântăreţul britanic Paul McCartney a scos la vânzare una dintre îndrăgitele chitare Martin ale sale, pentru a contribui la salvarea elefanţilor din Africa, informează contactmusic.com.

83 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney îşi scoate la licitaţie o chitară, pentru a contribui la salvarea elefanţilor

Paul McCartney îşi scoate la licitaţie o chitară, pentru a contribui la salvarea elefanţilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chitara Martin D-28, făcută pentru mâna stângă, ce poartă semnătura lui Paul McCartney, a fost scoasă la vânzare miercuri, pe site-ul de licitaţii online eBay.com.

Licitaţia a început la preţul de 10.000 de dolari, iar suma finală va fi donată organizaţiei ecologiste Nature Conservancy's African Elephant Initiative.

În afară de semnătură, fostul membru al trupei The Beatles, care este şi un împătimit activist pentru drepturile animalelor, a scris pe chitară următorul mesaj: "Această chitară salvează elefanţi".

Paul McCartney, Ringo Starr, John Lennon şi George Harrison au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici