Paul McCartney, la a treia căsătorie

Paul McCartney a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Nancy Shevell, care este cu 19 ani mai tânără decât fostul membru al trupei The Beatles, potrivit mai multor informaţii publicate, luni, în presa britanică, citate de dailymail.co.uk.

55 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney, la a treia căsătorie

Paul McCartney, la a treia căsătorie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După o relaţie de peste doi ani, cuplul şi-a anunţat familiile şi prietenii că urmează să se căsătorească la o lună după finalizarea divorţului lui Nancy Shevell de Bruce Blakeman.

Nancy Shevell, o brunetă elegantă, l-a cunoscut pe Paul McCartney în urmă cu peste 20 de ani, în timpul unei vacanţe comune a celor două familii, însă cei doi au început să se întâlnească abia în 2008, după intens mediatizatul şi costisitorul divorţ al cântăreţului britanic de modelul Heather Mills.

Heather Mills a fost cea de-a doua soţie a lui Paul McCartney. Prima soţie a acestuia, Linda McCartney, a decedat în 1998 din cauza unui cancer.

Apropiaţii artistului britanic pot răsufla de această dată uşuraţi, deoarece tatăl lui Nancy Shevell, în vârstă de 48 de ani, are o avere estimată la 400 de milioane de dolari, iar ea nu pare interesată de averea starului. În plus, ea conduce o afacere de succes la New York.

"Nancy provine dintr-o familie avută de pe coasta de est, foarte asemănătoare celei din care provenea Linda şi este confortabil pentru toată lumea să ştie că ea nu urmăreşte banii lui Paul", a declarat o sursă pentru revista People.

Nancy Shevell a devenit vegetariană, precum Linda, femeia despre care Paul McCartney a spus în trecut că era "lumina vieţii" sale, şi s-a luptat cu cancerul mamar, la fel ca şi prima soţie a cântăreţului.

Familiile celor doi au declarat că sunt de acord cu apropiata căsătorie a acestora.

Designerul Stella McCartney, fiica în vârstă de 38 de ani a lui Paul McCartney, care s-a declarat împotriva căsătoriei tatălui ei cu Heather Mills, a acceptat-o însă pe Nancy Shevell şi i-a însoţit pe cei doi într-o vacanţă recentă în Caraibe.

Bunul prieten Ringo Starr, fostul toboşar al The Beatles, a declarat că este încântat de faptul că fostul său coleg de trupă şi-a găsit o nouă parteneră de viaţă. Ringo Starr a participat la petrecerea de Crăciun organizată de Nancy Shevell, care a câştigat totodată respectul şi aprecierea tuturor copiilor lui Paul McCartney.

Paul McCartney a format alături de John Lennon, George Harrison şi Ringo Starr trupa Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici