Paul McCartney şi Oprah Winfrey, premiaţi de Obama la gala Kennedy Center Honors 2010

Paul McCartney şi Oprah Winfrey s-au aflat printre personalităţile premiate de preşedintele american Barack Obama, cu ocazia celei de-a 33-a gale anuale Kennedy Center Honors, ce a avut loc, duminică seara, la Washington.

20 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney şi Oprah Winfrey, premiaţi de Obama la gala Kennedy Center Honors 2010

Paul McCartney şi Oprah Winfrey, premiaţi de Obama la gala Kennedy Center Honors 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cea de-a 33-a gală anuală Kennedy Center, care recompensează carierele excepţionale ale unor artişti din muzică, teatru şi televiziune, i-a premiat în acest an pe Paul McCartney, fostul component al trupei The Beatles, dar şi pe Oprah Winfrey, celebra realizatoare americană de televiziune.

Ceilalţi trei artişti recompensaţi în acest an sunt cântăreţul de muzică country Merle Haggard, în vârstă de 73 de ani, compozitorul Jerry Herman, în vârstă de 79 de ani, creatorul spectacolelor "Hello Dolly" şi "La Cage aux folles" de pe Broadway, şi dansatorul şi coregraful Bill T. Jones.

Felicitaţi de preşedintele american Barack Obama şi de soţia acestuia, personalităţile premiate au asistat, duminică, la un spectacol special conceput în onoarea lor, pus în scenă la teatrul din Washington, la care au participat numeroase vedete americane.

Julia Roberts, John Travolta şi Sydney Poitiers au adus un omagiu realizatoarei americane de televiziune Oprah Winfrey şi carierei extraordinare a acesteia.

Jennifer Hudson a interpretat o piesă de pe coloana sonoră a filmului "The Color Purple", ce a avut-o în distribuţie pe Oprah Winfrey, iar actorul american de comedie Chris Rock a susţinut un număr de stand up comedy, afirmând la un moment dat că Oprah Winfrey, una dintre primele susţinătoare ale senatorului Obama în cursa prezidenţială, a fost aceea care "i-a găsit un loc de muncă" politicianului american.

În faţa unui Paul McCartney vădit emoţionat, Nora Jones şi James Taylor au interpretat în duet o piesă din repertoriul trupei The Beatles, iar cântăreaţa Gwen Stefani şi grupul No Doubt au susţinut un mini-recital compus din mai multe piese ale celebrei trupe britanice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici