Paul McCartney şi Ringo Starr ar putea cânta din nou împreună

Muzicienii Paul McCartney şi Ringo Starr ar putea cânta din nou împreună, într-o emisiune-tribut care marchează 50 de ani de la primul show TV susţinut de formaţia The Beatles în Statele Unite ale Americii.

515 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney şi Ringo Starr ar putea cânta din nou împreună

Ringo Starr şi Paul McCartney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedetele discută despre o posibilă reîntoarcere la Ed Sullivan Theater din New York, pentru a sărbători debutul trupei The Beatles în emisiunea "The Ed Sullivan Show", iar reţeaua de televiziune americană CBS speră să îi convingă să cânte împreună, informează contactmusic.com.

"CBS ştie că reuniunea dintre Macca (Paul McCartney, n.r.) şi Ringo va fi un câştig al ratingului şi va fi preluată la nivel global", a declarat o sursă pentru ziarul The Sun.

Cei doi artişti cântă rar împreună, astfel că producătorii încearcă cu disperare să îi convingă să interpreteze împreună câteva piese ale trupei The Beatles. "Ar fi un mod potrivit pentru a marca această aniversare", a mai spus sursa citată.

De asemenea, concertul, intitulat "The Night that Changed America: A Grammy Salute to The Beatles", va fi filmat la Los Angeles Convention Center, pe 27 ianuarie, la o zi după cea de-a 56-a ediţie a Premiilor Grammy şi va fi difuzat pe 9 februarie, pe CBS. În timpul concertului, vor cânta solista R&B Alicia Keys, John Legend, John Mayer, Keith Urban şi grupul pop-rock Maroon 5. Totodată, duetul britanic Eurythmics, format din Annie Lennox şi Dave Stewart, care nu au mai cântat într-un turneu împreună din 2000, vor interpreta cântece ale formaţiei The Beatles.

Evenimentul "The Night that Changed America: A Grammy Salute to The Beatles" omagiază concertul formaţiei The Beatles, din februarie 1964, în timpul emisiunii "Ed Sullivan Show", care a lansat aşa-numita invazie britanică a muzicii rock. Debutul trupei The Beatles la "The Ed Sullivan Show" a înregistrat o audienţă de 73 de milioane de persoane, ceea ce a dus la fenomenul "Beatlemania" în Statele Unite ale Americi şi a devenit un moment de reper în istorie.

Paul McCartney, în vârstă de 71 de ani, şi Ringo Starr, în vârstă de 73 de ani, au cântat împreună în 2009, la London's Royal Albert Hall, pentru a onora memoria fostului membru al trupei George Harrison, la un an de la moartea acestuia.

Paul McCartney, Ringo Starr, John Lennon şi George Harrison au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici