Paul McCartney vrea custodia unică a copilului pe care îl are cu Heather Mills

Cântăreţul Paul McCartney doreşte să obţină custodia unică a fetiţei în vârstă de patru ani pe care o are cu soţia sa, Heather Mills, după ce fostul top model a mărturisit pe un post de televiziune din Marea Britanie că a dorit să se sinucidă.

6 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney vrea custodia unică a copilului pe care îl are cu Heather Mills

Paul McCartney vrea custodia unică a copilului pe care îl are cu Heather Mills

Mills, în vârstă de 39 de ani, a declarat că, după ce imaginea sa a fost distrusă de presa britanică, după anunţul separării de Paul McCartney, în mai 2006, a vrut să se sinucidă, informează hollywood.com.

 Confesiunile sale l-au îngrijorat pe McCartney, care a ajus la concluzia că fiica sa, Beatrice, ar putea fi în pericol din cauza comportamentului turbulent al lui Millls.

"Paul se teme că Heather are probleme psihice şi că are nevoie de ajutor. Este profund îngrijorat", a spus o sursă apropiată lui McCartney.

"Ea a declarat peste tot că viaţa sa este în pericol. Dacă acest lucru este adevărat, atunci şi Bea este în pericol şi trebuie să stea cu tatăl ei", a mai spus sursa. "Custodia unică este ultima soluţie, dar el este cu adevărat îngrijorat pentru copil. Simte că nu mai are alternativă", a adăugat aceasta.

În prezent, Beatrice se află în custodia lui Mills, iar McCartney are dreptul la vizite regulate.

O anchetă a fost deschisă de autorităţile britanice pentru evaluarea calităţilor de părinte ale lui Mills.

McCartney şi Mills s-au căsătorit în 2002, anunţându-şi separarea patru ani mai târziu. La sfârşitul lunii octombrie 2006, relaţia lor a luat o turnură urâtă, după publicarea în presa britanică a elementelor care fac parte din dosarul de divorţ al lui Heather Mills-McCartney, inclusiv o listă a abuzurilor la care aceasta ar fi fost supusă de către soţul ei. Heather a spus, printre altele, că McCartney a consumat alcool şi a fumat cannabis regulat pe parcursul căsătoriei şi că a împiedicat-o să o alăpteze pe fiica lor.

Divorţul se va finaliza, cel mai devreme, în februarie 2008, în cazul în care cei doi nu ajung la o înţelegere financiară. Cei doi nu au încheiat un contract prenupţial, astfel încât  Mills poate cere jumătate din averea personală a lui McCartney, estimată la 825 de milioane de lire sterline (1,45 miliarde de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici