Paul Stanley, chitarist şi solist al trupei Kiss, îşi va publica memoriile în 2014

Paul Stanley, chitarist şi solist al trupei Kiss, îşi va publica memoriile în 2014, la câteva zile după ce formaţia din care face parte va fi inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

206 afișări
Imaginea articolului Paul Stanley, chitarist şi solist al trupei Kiss, îşi va publica memoriile în 2014

Paul Stanley (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

La doar câteva ore după apariţia anunţului despre includerea trupei Kiss în Rock and Roll Hall of Fame în 2014, marţi, reprezentanţii editurii HarperOne au făcut public faptul că Paul Stanley a semnat un contract pentru a-şi povesti viaţa într-un volum autobiografic, informează contactmusic.com.

Intitulat "Face the Music: A Life Exposed", volumul va include o serie de fotografii rare ale cântăreţului, dar şi detalii picante din viaţa lui, marcată de numeroase excese.

Volumul va ajunge în librăriile americane pe 22 aprilie, la doar câteva zile după ce trupa Kiss va fi inclusă - alături de alte nume sonore din industria muzicală precum Nirvana, Peter Gabriel şi Linda Ronstadt - în Rock and Roll Holl of Fame, într-o ceremonie ce va avea loc la New York, pe 10 aprilie.

Aceasta nu va fi însă prima carte a lui Paul Stanley - el a colaborat cu unul dintre colegii său de trupă, Gene Simmons, la o carte despre felul în care trupa Kiss a fost înfiinţată în 1973, intitulată "Nothin' To Lose", apărută în 2012.

Paul Stanley este numele de scenă al lui Stanley Harvey Eisen, cântăreţ, chitarist, compozitor şi pictor, care, alături de basistul Gene Simmons, a fondat trupa Kiss în 1973, la New York. Lor li s-au alăturat chitaristul Tommy Thayer şi toboşarul Eric Singer.

Trupa americană de hard rock, celebră pentru ţinutele strălucitoare şi chipurile machiate cu alb şi negru, a vândut milioane de discuri şi a influenţat mai multe generaţii de fani şi de muzicieni. Printre hiturile trupei Kiss se numără "Detroit Rock City" ("Destroyer", 1976), "Rock'n'Roll All Night", "I was made for lovin' you" (1979). Gene Simmons este figura cea mai cunoscută din trupă, datorită machiajului care reprezintă aripile unui liliac şi a modului în care scoate limba la public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici