Paul Walker va fi omagiat la gala MTV Movie Awards 2014

Actorul Paul Walker, care a murit pe 30 noiembrie 2013 într-un accident de maşină, va fi omagiat printr-un montaj cu secvenţe din filmele sale la gala MTV Movie Awards 2014, care va avea loc duminică.

314 afișări
Imaginea articolului Paul Walker va fi omagiat la gala MTV Movie Awards 2014

Paul Walker (Imagine: Hepta)

Totodată, pe scenă va urca actriţa Jordana Brewster, care a interpretat rolul soţiei lui Paul Walker în franciza "Furios şi iute", pentru a ţine un discurs special despre colaborarea cu regretatul actor, conform publicaţiei The Los Angeles Times.

Stephen Friedman, preşedintele MTV, a declarat că Paul Walker va fi omagiat în contextul în care fanii actorului sunt şi fanii acestei televiziuni, informează contactmusic.com.

"Paul Walker a fost un model pentru telespectatorii MTV de la începutul carierei sale, încheiate prematur. Telespectatorii noştri au crescut cu el, de la «Varsity Blues» până la franciza «Furios şi iute»", a afirmat Stephen Friedman.

Gala MTV Movie Awards, care va fi prezentată de actorul Conan O’Brien, va avea loc duminică, la Los Angeles.

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013, după ce automobilul, condus de prietenul său, Roger Rodas, a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact. Actorul şi şoferul automobilului, de asemenea decedat în accident, participaseră cu puţin timp înainte la o gală de caritate organizată în beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan, care a devastat statul Filipine.

În urma decesului actorului Paul Walker, care începuse să lucreze pentru "Furios şi iute 7", cel mai recent lungmetraj din celebra franciză, filmările au fost întrerupte în decembrie 2013, dar vor fi reluate la sfârşitul lunii aprilie, în Abu Dhabi. Paul Walker va apărea în filmul "Furios şi iute 7" cu ajutorul graficii digitale, după rescrierea scenariului.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" şi "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Actorul a devenit celebru jucând în franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013 a fost lansat în Statele Unite ale Americii lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat în drama poliţistă "Zona de pericol/ Brick Mansions", care va avea premiera în România pe 25 aprilie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici