Paula Chirilă, de la Divertis, invitată la "Pro Motor", sâmbătă

Paula Chirilă, care poate fi văzută în fiecare duminică în "Divertis - Land of Jokes", este invitata Roxanei Ciuhulescu, sâmbătă, de la ora 12.00, la emisiunea "Pro Motor" difuzată de Pro TV.

143 afișări
Imaginea articolului Paula Chirilă, de la Divertis, invitată la "Pro Motor", sâmbătă

Paula Chirilă, de la Divertis, invitată la "Pro Motor", sâmbătă (Imagine: ProTv)

Însărcinată în luna a şaptea, Paula Chirilă povesteşte telespectatorilor Pro TV despre maşina ei Fiat 500, roşie ca focul. Chiar dacă Fiat-ul ei este micuţ, cu motor pe benzină de 1,4 l şi cu 100 de CP, Paula este convinsă că se va descurca perfect cu el şi după ce va naşte, mai ales că în portbagaj încape la fix căruciorul bebeluşului.

Paula spune că are carnet de 11 ani, a condus la început o Dacie, apoi un Oltcit şi, la ocazii, a "pus mâna" şi pe un BMW, însă conduce doar de un an în mod regulat, mai precis de când şi-a achiziţionat Fiat-ul roşu.

Pentru întâlnirea cu o mămică atât de jovială şi simpatică, Roxana Ciuhulescu a pregătit şi o surpriză, care i-a făcut mare plăcere Paulei. Într-un moment în care Paula nu era atentă, Roxana i-a pus în portbagaj o sfoară de care a atârnat un biberon, un scutecel şi un costumaş de bebeluş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici