Pavel Stratan lansează un nou album: "Amintiri din copilărie, volumul 4" - VIDEO

Cântăreţul Pavel Stratan revine în industira muzicală din România cu un nou material discografic, cel de-al patrulea volum al seriei "Amintiri din copilărie", informează Cat Music.

1009 afișări
Imaginea articolului Pavel Stratan lansează un nou album: "Amintiri din copilărie, volumul 4" - VIDEO

Pavel Stratan lansează un nou album: "Amintiri din copilărie, volumul 4" - VIDEO

Realizarea celui de-al patrulea volum al seriei "Amintiri din copilărie" a durat cinci ani.

Dintre cele 12 cântece de pe album, jumătate păstrează stilul reprezentativ artistului, o îmbinare de folk cu influenţe tradiţionale, iar celelalte sunt catalogate de Pavel Stratan ca "piese literare, cu accent românesc".

Ca bonus, Pavel Stratan a inclus pe acest disc şi piesele apărute pe albumele anterioare "Amintiri din copilărie", în format mp3.

O dată cu lansarea "Amintiri din copilărie, volumul 4", ultimul album al seriei, artistul a demarat un turneu de promovare, care se va încheia în primăvara anului 2012.

Pavel Stratan s-a născut pe 11 noiembrie 1970, în localitatea Nişcani, raionul Călăraşi din Republica Modova. În 1983 a compus primele versuri, iar în 1996 a avut o primă experienţă scenică în calitate de scamator.

Stratan a absolvit Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice. În 2002 a lansat, în Republica Moldova, primul album - "Amintiri din copilărie" -, care a apărut şi pe piaţa românească în 2004. Acestuia îi urmează alte trei volume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici